Într-o zi, Iisus și satana au avut o conversație, și Iisus la întrebat pe satana…ce faci cu oamenii cei de aici din lume ?
Satana a răspuns:
Îi pun să mă distreze : Îi învăț cum să detoneze bombe și să se ucidă, să folosească arme ; să se urască unii pe alții ; să bârfească ; să abuzeze de copii, arăt tinerilor cum să folosească droguri cum să bea și să fumeze, să mintă și să facă tot ce este interzis, pot spune că: mă distrez foarte bine!!!
Iisus a întrebat : Și după acestea ce ai de gand să faci cu ei?
Hmm după am de gând să-i distrug pe toții !!!
Iisus a întrebat : Ce vrei în schimbul lor?
Satana a răspuns:
De ce vrei să-i iubești pe oamenii aceștia? Ei sunt trădători, mincinoși, falsificatori, egoiști, bârfitori, mândri și lacomi. Ei nu Te vor iubi niciodată cu adevărat, Te vor huli și te vor scuipa în față, Te vor disprețui și nu te vor lua în serios!
 
Ce vrei în schimbul lor Satan?
 
VREAU LACRIMILE ȘI SÂNGELE TĂU!
 
Foarte bine!  Și  IISUS A PLĂTIT PREȚUL LIBERTĂȚII NOASTRE !
 
Cum am uitat de Iisus?!!?
 
Noi credem tot ceea ce ei ne arată alții dar punem la îndoială tot ceea ce vine de la EL! 

 

Oamenii trimit glume pe e-mail, pe telefoane , pe facebook, trimitându- le rapid de la uni la alții ! Dar când sunt lucruri despre Dumnezeu, oamenii se gândesc de doua ori înainte să trimită celorlați.
Toți spunem că vrem să fim cu Domnul într-o bună zi . Mulți dintre noi spun : “ Cred în Dumnezeu “ , dar ce facem pentru a-I sluji ?????
 

 

A vorbi despre Iisus nu este un lucru pe care oamenii doresc să-l audă. Ei vin la Iisus doar când au probleme și sunt în necaz.

0 Shares