“Dragii mei, simt sa va impartasesc bucuria de a fi tot fost ajutata si salvata, de-a lungul timpului, de catre Maica Domnului si stiu, credinta mea e neinsemnata pentru a ma fi lasat sa vad chiar toate lucrarile minunate pe care le-a savarsit cu mine.

Ori de cate ori am inaltat rugaciune catre Maica Domnului, iar cererea mea era spre voia Sa, ajutorul n-a lipsit. Dar da, recunosc, multe am mai cerut si nu ca nu m-a ascultat, nefiind voia Domnului in cerintele mele, dar m-a si mangaiat indepartandu-mi gandul de la acestea.
Si acum, va spun si voua, cu bucurie in suflet:
rugati-va neincetat, rugati-va la Maica Domnului si, in marea sa iubire ,va va ajuta, salva si magaia pe fiecare dintre voi!
“Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru.
Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te slavim.” -Rugaciunea aceasta, invatata pe de rost, poarta mult folos sufletului.”
Nicoleta Vascan

0 Shares