A

Aparent „intamplator”-Romania azi

2008. Pe atunci eram asaltati de isteria cu gripa aviara, urmata la scurt timp de minciuna gripei porcine, de implementarea Codex Alimentarius, cu initiumul, de introducerea microcipurilor in pasaport si in actele de identitate, de vaccinurile gripale si HPV, urmate apoi de imprumutul la FMI. Acelasi sentiment de incoltire si hartuire subtila si senzatia de „cainele latra , ursul merge mai departe” o avem si acum, doar ca de data asta oamenii au iesit si in strada  mai masiv. Suntem tare curiosi daca lucrurile vor evolua ca in Grecia si Turcia sau ca in Bulgaria … In primele doua tari protestele nu prea au avut efect, din cate stim, dimpotriva.

Interesante sincronicitati „neintamplatoare” credem noi, se intampla in tarisoara noastra zilele astea. Brusc si dintr-odata parca, a inceput asaltul Chevron cu gazele de sist pe mai multe fronturi (la Putna, Pungesti, Costinesti si confirmarile vin sa ne spuna ca in zona Izvoarele este vorba tot de asa ceva – „Este OFICIAL! Cauza CUTREMURELOR DIN IZVOARELE: Sondele de extracție”). Din cate am inteles si la Mangalia ar fi miscari de trupe Chevronesti (Echipamentul pentru explorarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică, adus la Mangalia )
Aparent „intamplator” isi face aparitia zilele astea in Romania seful Clubului Bilderberg Vicontele Etienne Davignon. Bineinteles, tot intamplator Ponta ”e chemat sa dea cu subsemnatul” zilele urmatoare la Washington.

Subiectul Rosia Montana pare a fi intrat intr-un usor con de umbra, iar oamenii si-au pierdut un pic interesul (la manifestarile saptamanale de duminca vin din ce in ce mai putin oameni). Credem ca e cazul sa se manifeste deja in ambele directii, iar  ca un semnal clar antisistem ar fi frumos daca s-ar scanda si impotriva ROCKEFELLER (cei din spatele Chevron) si impotriva familiei ROTSCHILD (taticii taticilor), impotriva lui Isarescu mai degraba decat a lui Ponta si Basescu, impotriva ocultei internationale (condusa in mare parte de evrei sionisti khazari/ashkenazi) … Impotriva Oligarhiei, impotriva Corporatocratiei , impotriva FMI si a asasinilor economici ai Romaniei, impotriva sclaviei banului (a banului facut din nimic de marile banci internationale gen BIS si RF) … Asa s-ar lega lucrurile mai clar.
CONECTATI PUNCTELE !!!
Despre Pungesti nu are sens sa vorbim si noi … deja vuieste presa ce si cum (in special pe Nasul TV si pe Realitatea TV). Sunt vesti bune insa, in acest caz: „Chevron face un pas înapoi. Explorarea gazelor de şist din Pungeşti a fost suspendată. Pe 24 noiembrie, 2.500 de vasluieni sunt

chemaţi la referendum. Rezultatul va influenţa toate deciziile viitoare. În joc sunt teoretic 550 mld. dolari”

Minciuna cea mai intens repetata de autoritati este ca in ceea ce priveste protestele impotriva gazelor de sist ar fi vorba de interesele rusilor care ar sponsoriza aceste proteste. Oare francezii si nemtii tot la presiunea rusilor au interzis exploatarea gazelor de sist? De asemenea se insista printr-o propaganda desantata, ca aceste gaze de sist ne-ar aduce independenta energetica… LOL … la fel cum ne-a adus independenta energetica privatizarea Petrom, GDF Suez, E-On samd. Gazele de sist explorate de Chevron vor apartine Chevronului, care ni le va da la pretul dorit de ei, daca va dori, daca vor avea chef …Daca nu le pot si arde asa in sictir, pe degeaba, ca oricum familia Rockefeller care se afla in spatele Chevron are bani sa arda gazul pe 1 milion de ani de-acum incolo fara sa vanda nimic si sa tina pretul cat de sus vor ei. Deci obtinerea independentei energetice este o idee de propaganda pura, O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ, pe care mass media o sparcaie prin g(ă)uri de băs-șist. De asemenea ni se spune ca ordinele guvernamentale nu se mai respecta in Romania, ca nu se mai respecta legea si ca jandarmii au dreptul sa intervina sa apere legea. Adicatelea, daca Ponta semneaza fara sa ma intrebe pe mine, ca vecinul meu are voie sa faca un crater care se vede de pe luna , prin care sa se polueze o zona de 1000 de ori mai mare decat cea din spatiul lui, eu incalc legea daca ma opun. Aceste proiecte pot polua suprafete intinse si afecta mii de oameni si zeci de comunitati ….

In ceea ce priveste aceste gaze de sist si chiar si de petrol sunt mai multe fronturi si mai multe firme interesate:
„Primul perimetru este în zona Bârlad (denumit E V-2 Bârlad), pentru care firma Chevron are un acord petrolier în vigoare, preluat prin transfer de la firma Regal Petroleum. În acest caz, compania a înaintat spre avizare la ANRM proiectele geologice privind săparea a trei sonde cu adâncimi cuprinse între 3.000 şi 4.000m. …
Al doilea perimetru cuprinde Adamclisi, Costineşti şi Vama Veche, cu acorduri petroliere de explorare, dezvoltare şi exploatare a petrolului (ţiţei şi gaze naturale situate în orice tip de colector), semnate cu firma Chevron.
Pentru cel de-al treilea perimetru, denumit E III-7 Sud Craiova (Oltenia), firma Midia Resources are un acord în vigoare, declarând intenţia de a investiga potenţialul de gaze neconvenţionale.
În cazul celui de al patrulea perimetru denumit E X-1 Voivozi şi E X-5 Adea (situat în vestul ţării) există acorduri petroliere de explorare, dezvoltare şi exploatare a petrolului (ţiţei şi gaze naturale situate în orice tip de colector), semnate cu Mol Hungarian Oil and Gaz Public Limited Company împreună cu S.C. Expert Petroleum SRL.” SURSA: http://www.romanialibera.ro
Asa zice Romania Libera insa in harte de mai jos sunt mult mai multe zone si firme:

Pana la urma resursele ca resursele, dar chestia cu dreptul de proprietate e marea provocare. Acesta este poate cel mai important aspect al razboiului economic purtat de tendintele oligarhice, monopoliste ale rechinilor occidentali cu Romania. Si cum din 1 ian. 2014 orice strain din UE va putea sa cumpere orice teren din Romania , acesta tarisoara isi va accentua procesul de dizolvare intr-un ritm accelerat. Ce nu au reusit Hitler, Stalin, Austro-ungarii, Otomanii prin razboaie, reusesc acum occidentalii prin aceste mijloace „demo(n)cratice” Faptul ca desi esti proprietar pe pamantul tau, resursele subsolului de sub tine apartin statului (deci mafiei de la putere) si cu ajutorul noii legi pur si simplu te pot expropria oricand cu suturi in cur, este practic un alt fel de desproprietarire … mai rea decat cea comunista. Macar atunci era proprietatea statului roman, acum va fi a altor interese din afara si esti fugarit legal. Iar o alta mare lovitura, colaterala prin efecte, este distrugerea resurselor exceptionale de apa dulce, pe care Romania le are … Fara apa esti terminat ca si comunitate. Multi spun ca intr-un viitor apropiat va exista si un razboi al resurselor de apa. Prin firmele de genul Monsanto vor monopolul pe hrana, iar cu astfel de explorari  practic pot distruge o mare parte din resursele de apa din Romania … apa pe care apoi Romanii o vor cumpara de la supermarket (plina de Fluor si alte kkturi) la supra pret, o apa moarta, in bidoane de plastic.

Sursa:blog-Iesirea din Matrix

CategoriiFără categorie
0 Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.