r

rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri
Doamne,Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om,din Sfanta Fecioara,in pestera  si ai fost vandut cu treizeci de arginti,de ucenicul cel viclean,ca sa ne rascumperi pe noi pacatosii,de sub puterea diavolului.
Pentru aceasta Te rog,indura-te de mine,vanzatorul!Primeste,doamne,aceasta mica  a mea rugaciune si umilita a mea vointa,ca ma intristez,pentu ca Te-am intristat si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar.
La tine,preabunule Mantuitor,am toata speranta si cred ca Tu,care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi,Te vei indura si de mine acum,ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale.
Nu Te  indeparta de la mine,Doamne,si ajuta-mi,ca in toate sa fac voia Ta si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase,nici sa Te batjocoresc  cu cugetele mele cele rele,precum  faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi,ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele,cu lacrimile ochilor mei,pentru ca sa ma  invrednicesc a auzi si eu din gura Ta cea dulce :
Iertate sa-ti fie pacatele….* Amin.

CategoriiFără categorie
0 Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.