I

Infrastructura unei dictaturi universale

(…)Trebuie să stim cu totii că înainte de impunerea unei dictaturi se creează mai întâi o infrastructură. Cei mai cunoscuti dictatori au avut grijă să pună sub control totul, pentru a putea reprima orice reactie de după declararea dictaturii.

Preacuviosul Paisie, în foarte importanta sa foaie pe care a împărțit-o tuturor în 1987, a scris limpede că: ”în spatele sistemului perfect al card-ului de deservire şi de sigurantă, realizat prin computer, se ascunde o dictatură universală, se ascunde robia Antihristului (Apocalipsa 13, 16)”.
Dacă nu ne dăm seama totusi acum ce va să vină în curând, peste putin timp şi să vrem nu va mai exista posibilitatea de a protesta.

Cercurile obscure, care instalează infrastructura acestei dictaturi mondiale, încearcă să determine popoarele să semneze şi să valideze acordul Schengen, mai înainte de a întelege cum actionează sistemul, pentru că atunci când vor întelege, cu sigurantă nu le va plăcea; dar, pe de altă parte, aceste popoare nu se vor mai putea opune.

Astfel, cu orice sacrificiu, încearcă să forteze guvernele să accepte şi să valideze documentele lor în cadrul cărora mai apoi să se miste.

Aceste documente le dau puterea şi să urmărească cetătenii, şi să reprime orice reactie, şi să emită identitătile electronice, dar şi să mute de acum înainte numărul codificat unitar personal de pe cartea de identitate pe mână sau pe frunte.

Infrastructura dictaturii mondiale, de care se vorbeste în capitolul 13 al Apocalipsei, se construieste cu o exactitate matematică şi e promovată într-un ritm foarte rapid.

Din partea vointei politice, pare că deja a devenit fapt împlinit. Evolutia tehnologiei computerelor ”a sosit la timp”, dând şi din punct de vedere tehnologic posibilitatea urmăririi la nivel mondial.

Numărul unitar codificat barat de marcare a produselor prin care şi în care sunt înregistrate informatiile este deja o realitate.
Numărul international codificat de recunoastere şi de sigurantă, care este încorporat în acesta, este numărul concret al Apocalipsei, 666, fără nici o îndoială sau dezmințire din partea conducătorilor.


Iar ”ca să pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra şi vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13, 16-17), este deja o chestiune de timp, pentru că foarte puțin a mai rămas până la realizare.


Deja (însemnarea) se pune la cale sistematic. Tinem în mâini tăieturi din ziare şi materiale publicitare ale băncilor care propun întrebuințarea palmei(n.n. – a amprentelor) pentru depunerea şi scoaterea banilor.


Noul mod de culegere şi de prelucrare a datelor (pag 67-68, 73-74).
Unii nu au înteles cum vor fi culese şi înregistrate datele lor personale şi cred că vor exista anumiti oameni care-i vor urmări prin vechiul sistem traditional; de aceea vom spune două cuvinte şi despre noul sistem economic mondial care încet, încet se impune şi creează societatea fără bani.

Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat.

Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ.

Acest număr de cod se va da în, primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică şi treptat se va transfera pe mână sau pe frunte.

La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar şi cel care va arăta şi folosi bani lichizi va fi pedepsit, şi acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie.

Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte şi numai electronic.

Firesc, toti cei care cunosc tehnologia computerelor au în vedere faptul că în numărul de cod al fiecărui om există posibilitatea de a fi înregistrate multe pagini electronice, despre toate subiectele care ne privesc.

De exemplu, oricine poate merge la numărul nostru de cod la arhiva ”Sănătate”. Acolo, pe ecranul computerului se poate vedea tot istoricul sănătătii noastre, din momentul nasterii: ce boli am avut, grupa de sânge, ADN-ul, afectiunile cronice de care am suferit, când şi câte internări în spital am avut, din ce motiv şi câte zile am stat în spital, ce medic ne-a tratat, ce medicamente luăm şi orice poate avea legătură cu sănătatea noastră.

Dacă, de exemplu circa financiară merge la arhiva ”finante” la sfârsitul fiecărui an, centralizând toate tranzactiile noastre economice va face singură declaratia noastră de impozitare şi ne-o va trimite numai pentru a o semna sau pur şi simplu ne va cere impozitul pe care trebuie să-l plătim.


Bineînteles, cu ajutorul computerului se va compara situatia noastră economică cu aceea din anul precedent.


De asemenea, va exista posibilitatea de a se verifica dacă ceea ce cheltuim este proportional cu ceea ce încasăm.

Acelasi lucru este valabil şi pentru diferite alte subiecte, pe care nu le vom dezvolta aici.

Vor exista suficiente arhive în codul nostru încât să poată fi înregistrate datele privind orice activitate şi orice latură a vietii noastre personale, care va deveni transparentă.

De peste tot se vor culege elemente care vor fi înregistrate în codul nostru personal la Banca Natională Centrală de Informatii, de unde se vor vărsa către Banca Europeană de Date.

In general, şi deja ati ajuns la o concluzie, este desfiintată chiar şi porunca Domnului care spune că nu trebuie să stie stânga ce face dreapta (Matei 6, 3).

Toate vor deveni cunoscute autoritătii care va oferi produsul culegerii datelor acolo unde va considera.

In acelasi timp, este instaurat sistemul mondial de control cu ajutorul sistemului mondial de localizare prin intermediul satelitilor etc.

Codul acesta va fi plasat sub formă de microcip pe masini, pe animale, pe oameni, pentru a fi localizati imediat, în orice colt al pământului ne-am găsi.

Asadar, oricine nu închide ochii vede că ne aflăm cu putin înainte de desființarea libertății omului şi că deja prinde carne şi oase sistemul unei tehnologii avansate cu toate caracteristicile arătate în capitolul 13 din Apocalipsă.

Sistemul acesta va exercita un control international „nimeni să nu poată cumpăra sau vinde , decât numai cel ce are semnul, numele fiarei sau „numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13, 17).

Vă puteti închipui ce îngrozitoare exterminare am fi îndurat dacă în trecut dictatori asemenea lui Hitler ar fi avut în mâinile lor o tehnologie de o asemenea formă, încât să ne controleze fiecare operatiune şi să ne localizeze în orice moment oriunde ne-am afla pe planetă ?


Dacă sunt curat, de ce trebuie să mă tem ?

Unii spun cu naivitate impregnată mai degrabă cu lasitate. ”Pe mine nu mă deranjează să vadă tot ce fac pentru că sunt curat şi nu mă tem” !


Noi suntem de acord cu ei că sunt curati. Lucrul de care ne temem însă este acesta: ce se va întâmpla dacă sistemul ajunge pe mâna vreunuia murdar, care îi urăște pe cei curați ?

Ce se întâmplă atunci ?

Când va dori să-i extermine pe cei curati, ce posibilitate vor mai avea ei să-si ceară dreptatea şi unde se vor refugia ca s-o găsească?

Nici nu mai stim câți împărati în trecut având puterea în mâinile lor, i-au persecutat numai pe cei curați şi sfinti şi de mâna lor au murit ca martiri milioane de nevinovati şi sfinti.(…)


Două mari consecințe:

Extinderea acestei noi tehnologii electronice va avea ca primă urmare reducerea locurilor de muncă în asemenea grad încât e greu în această clipă să se prevadă cu cât la sută.

Atunci când, de exemplu, Ministerul Finanțelor va avea pe computer toate operațiunile şi toate datele noastre financiare, vă puteti da seama câte mii de funcționari din serviciul de Finanțe vor rămâne pe drumuri, fără slujbe?

Când pasajele pentru autovehicule vor deveni electronice şi plata se va face automat prin cod, întelegeti câti funcționari vor merge acasă ? Când tranzacțiile se vor perfecta automat, vă dați seama câți funcționari de la bancă vor fi de prisos ?

Deja am intrat în procesul de fuzionare a băncilor care într-un sfârsit, din cauza faptului că nu vor mai circula bani lichizi, vor fi înlocuite de Banca de Informatii. Vă puteți închipui la ce procent de somaj vom ajunge ?

In numele ”interesului public”, cel mai mare procent de cetăteni se va găsi pe drumuri şi ţoti banii vor fi adunati de trei sau patru întreprinderi multinationale electronice care instalează toată această infrastructură a controlului mondial.

Sigur că atunci nu vor mai exista posibilităti de a protesta, pentru că imediat vom fi acuzati de tulburarea ordinii publice.
Vor cere urmărirea noastră penală şi observarea discretă.

Vă puteti închipui câtă radiatie va primi întreaga noastră planetă, când toate sunt programate să functioneze electronic ?
Va exista o planificare prin care toate vor fi conectate la sateliti care în fiecare secundă vor trimite uriaşe cantităti de radiatie pe pământ,toti cei care folosesc scanerele şi cei care vor face tranzactii vor fi şi mai mult radiati.
Deja până în anul 2000 specialistii se pronuntă că unul din doi indivizi va fi afectat de cancer.

Ne întrebăm atunci: am înnebunit ?

Din păcate, chiar şi organizatiile care luptă împotriva distrugerii mediului se interesează de atâtea şi atâtea teme şi nu se ocupă de acest pericol mondial pe care-l reprezintă radiatia. Incotro mergem când specialistii ne avertizează că ne vatămă serios sănătatea chiar şi telefoanele mobile, antenele, telecomanda cu care deschidem televizorul .

Vă puteti închipui ce va fi peste putin timp, când vom primi atâta radiatie, de peste tot?
Nu vom discuta aici alte nenumărate urmări nefaste pe care le vom suporta din cauza tehnologiei electronice, lăsându-l pe fiecare să gândească singur şi să judece ce este mai avantajos.


Ca să rezumăm, vă reamintim că esenta temei care ne determină să reactionăm este faptul că a fost legiferată deja desfiintarea libertătii personale şi a vietii particulare a omului de dragul interesului public, lucru nepermis într-o societate guvernată de legi drepte şi într-un stat democratic.

Niciodată şi pentru absolut nici un motiv nu va fi cu putintă să fie desfiintat bunul inalienabil al libertătii.

Multi ne concentrăm atentia asupra problemei, nu a legiferării acestui fapt criminal care anulează libertatea persoanei umane, ci asupra modului concret de aplicare a legii.

Aici însă trebuie să fim din nou atenti pentru că toti ne concentrăm interesul asupra cărtilor de identitate, în timp ce ei, şi repet acest lucru, nu s-au angajat încă în ce fel vor da codul unic cetătenilor.

Poate prin cartea de identitate, poate printr-un microcip implantat pe mână sau pe frunte, poate prin cartea de identitate fiscală, pentru a-i obliga pe toti, poate prin cartea de sănătate sau prin orice alt card care totusi va fi electronic, pentru a fi posibil controlul deplin al individului în tranzactiile pe care le face prin intermediul codului său unitar personal.

Vor încerca cu orice chip să ni-l impună.

Ca să constientizăm pe deplin ce se întâmplă, să ne reprezentăm mai clar acest subiect: cum se stie, sufletul este superior trupului şi când iese, trupul moare.

Aici, în cazul nostru, locul sufletului îl are legiferarea urmăririi electronice a tuturor cetătenilor. Corpul este modul de aplicare a legii în cauză.

Dacă ne ocupăm de trup, lovim în vânt, dacă însă ne ocupăm de suflet, atunci n-o să mai avem probleme nici cu trupul.

Asadar, toti împreună să reactionăm, făcând cunoscut tuturor factorilor responsabili că nu acceptăm.

Subliniem în acelasi timp că, de vreme ce nu s-au angajat asupra modului în care vor da acest număr de cod de înregistrare, este posibil să nu folosească în prima fază nici codul barat (bar code) nici sistemele U.P.C şi E.A.N-13 şi nici numărul 666.

Până să dea fiecărui cetătean numărul unitar de cod de înregistrare şi să-si împlinească scopul (adică centralizarea în el şi prelucrarea în orice fel a tuturor datelor personale şi de alt fel), acest număr poate încăpea pentru început chiar şi pe un simplu card neelectronic pentru a fi treptat, transferat pe un card electronic de orice formă sau pe un microcip pe care îl vor alege la sfârsit.

Să nu avem liniste şi să cădem victime ale diversiunii, pentru că atunci când ei promit că nu ”vă vom da nici carte de identitate şi că nu va exista nici bar code cu numărul 666″, atunci vor încerca să ne acuze pe noi ţoti care protestăm că ne nelinistim pentru nimic.

Trebuie să ne focalizăm toată atentia asupra rădăcinii problemei, care constă în legile mai sus pomenite, şi asupra modului de aplicare al acestora prin numărul unitar de cod de înregistrare, şi nu asupra formei în care ni se va da acest număr.
Daca nu suntem atenti vom întelege putin mai târziu că am fost amarnic înselati.

Ierh. Hristodul Aghioritul – ”La apusul libertăţii” (cartea a fost publicata in 1999)

0 Shares